Lidt om mig selv

Hej!

Mit navn er Hans Kirkhoff, og velkommen til min blog. Jeg blogger her på min hjemmeside om mine hobbyer, rejser samt hvad jeg ellers har på Hjerte.

Jeg hedder som sagt Hans, og jeg er født i 1950 i en lille by i det Vestlige Jylland. Her er jeg vokset op, og jeg har boet i byen siden.

Jeg har i mit liv arbejdet som fisker, Kirkhoffhvor jeg har haft egen båd i Hvide Sande, og hvor jeg hver dag i mange år, har taget turen ud på Vesterhavet. Jeg trak mig i 2013 tilbage for at gå på efterløn og nyde tilværelsen sammen med min kone Tina.

Tina har jeg været gift med siden 1970, og siden da er det blevet til mange hyggelige stunder og gode minder. Vi har sammen to børn, Nikolaj på 30 og Carl på 35. Carl arbejder som salgschef i en større virksomhed i København, så ham ser vi et par gange om måneden, hvor Nikolaj bor i Flensborg, hvor han driver en butik.

Tina er også på efterløn, og vi rejser 3-4 gange om året. Vi elsker at rejse til Rhodos, Tenerife, Alanya og Mallorca. Der er en helt fantastisk kultur de forskellige steder, hvilket vi elsker.

Jeg håber du vil finde interesse i min blog.

Med venlig hilsen

Hans Kirkhoff