Vi er begyndt at købe på auktion

Auktion

Sponsoreret indhold

Dengang jeg var barn, så var auktioner sådan noget med gamle malerier og antikke møbler. Men faktisk går konceptet auktioner længere tilbage end dengang jeg var dreng. Auktioner har været en kendt handelsform, som har eksisteret længe før vores tidsregning. Man hører eksempler på det igennem historien og der er fundet beviser på det op igennem tiderne. Det er en handelsform hvor sælgeren forsøger at få den bedste pris for sine varer. Det er samtidig også muligt for købere at gøre et godt køb.    

Men der er sket meget siden dengang. Nu er auktioner også kommet online på internettet. Så nu kan vi alle være med til at byde på produkterne som er sat til auktion. Samtidig er der mange auktioner som har specialiseret i for eksempel smykker, møbler, malerier etc. Det synes jeg er smart! Hvis man nu var samler af malerier, så er det meget nemmere at holde øje med end, hvis man skulle rejse rundt til samtlige auktioner fordi der måske ville være et maleri man var interesseret i.

Min kone Tina har fundet den her nye online auktion, som hun er blevet helt vildt med. Den holder auktioner med ure, smykker, tasker og bolig tilbehør. Hun kan bruge utrolig lang tid på at kigge rundt på siderne, fordi der kommer hele tiden nye produkter på. Hun siger der er noget for enhver smag og alder. Hun har nemlig både fundet ting til sig selv, men også til børnebørnene. Og så lykkes det hende endda at få en hel del af hendes køb til favorable priser.