Nyt gulv i stuen

Sponsoreret indhold

Vores hus har efterhånden været igennem en del renovering. Jeg nævnte det også i mit sidste blogindlæg om vores renovering af kontoret som er den seneste opdatering i vores hjem. Nu har både gæstetoilettet og badeværelset fået en tur og køkkenet som dog kun er fra 00’erne har også fået skiftet alle lågefronterne, så det igen virker som et helt nyt.

Men nu er turen altså kommet til stuen. Dette var et projekt vi lige skulle tage lidt tilløb til, fordi det er lidt mere bøvlet at renovere i hjertet af vores hus. Det er her vi opholder os mest i løbet af dagen og det vil derfor ændre meget i vores hverdag. Vi besluttede os dog for at gulvet i stuen var ved at være godt slidt og det godt kunne trænge til at blive skiftet og at vi lige så godt kunne få malet hele stuen, når vi nu alligevel skulle tømme hele rummet for møbler.

Det er ikke længe siden vi fik skiftet gulvet i vores kontor, så vi har derfor lidt erfaring med processen. Vi valgte alligevel at søge råd og vejledning hos en professionel, når nu vi skulle i gang i et meget større rum.

Vi kom i kontakt med en tømrer fra DS-murer og tømrer som gav os masser af råd og vejledning omkring, hvad der ville være bedst at gøre i vores stue. Da arbejdet lød som mere end vi kunne klare, valgte vi at få et tilbud fra dem. Vi fik snakket tilbuddet igennem med tømreren og fik styr på alle detaljerne inden vi takkede ja. Vi aftalte tidspunktet, så der var mulighed for at vi selv kunne male stuen inden de gik i gang med at skifte gulvet.

Nu var der ikke nogen vej tilbage. Vi fik tømt hele stuen og gik i gang med at male. Tina er blevet helt vild med at male en væg i rummet en anden farve end de andre. I starten var jeg ikke helt med på idéen, men resultatet af det i vores kontor blev ret godt, så vi førte det videre til stuen. Nu var væggene blevet frisket op og der var ikke længere noget vi kunne gøre. Nu var det tømrernes tur.

Tømrerne kom og gik straks i gang. De arbejdede utrolig effektivt og meget professionelt. Vi kunne overvære hele processen og vi er meget glade for vores beslutning for at lade dem gøre arbejdet. Det kunne vi ikke have gjort hverken hurtigere og slet ikke bedre end dem. Vi er så glade for det endelige resultat og vores stue har fået helt nyt liv.