Renovering af kontoret

Male væg

Sponsoreret indhold

Tina og jeg har længe talt om at skulle renovere kontoret. Efterhånden har vi været hele huset igennem. Både gæstetoilettet og badeværelset fik sig en overhaling for nogle år siden – Så de står stadig rigtig pænt. Heldigvis har vi været ret neutrale i vores valg af farverne til fliserne og interiøret, så det holder sig nok moderne i en del år endnu. Nok vores bedste beslutning var at investere i en håndklædetørrer. Tina insisterede på at vi skulle have én – Til at starte med kunne jeg virkelig ikke se, hvorfor den var så vigtig. Men vi havde ikke haft den i særlig lang tid, før jeg elskede den. Der er noget lidt luksuriøst ved at have et varmt håndklæde ventede på en, når man kommer ud af badet.  

I starten af 00’erne byggede vi også nyt køkken, hvilket faktisk er en del år siden. Derfor valgte vi, for halvanden års tid siden, at udskifte lågefronterne da det jo efterhånden havde nogle år på bagen. Det er utroligt, hvor lidt der egentlig skulle til for at køkkenet nærmest stod som nyt igen.

Når men det var kontoret vi kom fra. Det er ikke fordi vi skal til at rive vægge ned eller noget. Men vi vil gerne have lagt nyt gulv, så det passer til gulvet i resten af huset. Det passer også meget godt med at der er et indbygget skab i rummet, som vi gerne vil have fjernet. Når det nye gulv kommer på, kan man ikke se farveforskellen i gulvet – Så det tænker jeg bliver rigtig godt. Derudover skal vi selvfølgelig have om tapetseret i rummet også på grund af skabet som vi fjerner. Tina vil gerne have malet en af væggene i en anden farven end de andre. Det synes jeg måske er lidt for moderne, men hvis det gør hende glad, så synes jeg vi skal gøre det. Jeg synes en rødvinsrød eller en mørkeblå farve ville være pænt. Men rummet er ikke så stort, så det kan godt være at vi skal over i en lysere farve for at ikke at få rummet til at virke mindre end det er.   

Heldigvis er det ikke en større renovation end det. Jeg mener at det var i 09 vi skiftede alle vores vinduer til nye vinduer med termoruder i. Kort tid efter skiftede vi også alle dørene og karme indendørs. Det pyntede virkeligt! Så når vi har fået klaret vores projekt i kontoret, har vi efterhånden været hele huset igennem. Det bliver virkelig godt! Her om et par år skal vi nok have kigget på taget. Det er ved at synge på sidste vers. Men jeg har hørt man kan få lavet noget rens og maling af taget og så skulle det kunne holde 10 års tid endnu. Det kunne jo være dejligt, hvis vi kunne udskyde at det.