Det glæder jeg mig til

Sponsoreret indhold

Som hele det danske land nok er klar over, så er Corona krisen over os. Det er ændret dagligdagen for os alle – for nogen dog mere end andre. Mange har været tvunget til at aflyse planer – Det har jeg også selv. Men det er et lille offer at bringe, når man tænker på at det gør en forskel for alle dem som kan blive reddet ved det.

Som sagt så har vi også været nødt til at aflyse planer og ændre vaner. Både store og små. Vi tager ikke besøg hos venner og får en kop kaffe mere. Vi forsøger at handle større ind, så vi ikke skal ud og handle så ofte. Generelt forsøger vi at overholde de nye regler som er blevet sat op for at undgå endnu mere smitte. Vi holder os mere for os selv, vi ringer til vennerne i stedet for at besøge dem og så har vi aflyst de planer som har lagt i kalenderen.

En af de lidt større planer som vi har været nødt til at aflyse, er en en-dags rejse til Lübeck. Vi har besøgt Lübeck før og sammen med en større gruppe venner og bekendte havde vi planlagt en tur dertil i påsken. Vi havde lejet en bus med chauffør, som skulle køre os til Lübeck og hjem igen Vi skulle have været nede og opleve påskemarkederne og den gamle by. Derudover ville vi gerne rundt og se nogle af deres flotte kirker. De skulle have utrolig meget historie i sig – især fra anden verdenskrig, så det er vi flere som havde glædet os til at opleve. Når vi så havde brugt hele dagen i Lübeck, så ville turen gå hjemad og på vejen ligger jo grænsebutikkerne. Det havde vi ikke tænkt os at lade gå til spilde. Så der ville vi holde en lille pause og tage ind og handle lidt. Selvom vi jævnligt kommer forbi grænsebutikkerne når vi skal ned og besøge vores søn Nikolaj, så er det stadig hyggeligt. Vi synes jo selv vi har fået planlagt en spændende tur, så derfor er det ærgerligt at den ikke bliver til noget.

Men man skal jo ikke græde over spildt mælk. Fordi vores tur er jo ikke aflyst, vi har bare rykket den. Jeg tænker at det kunne blive i det tidlige efterår måske. Så kommer vi nok ikke til at se påskemarkederne, men så kan vi finde noget andet at se. Lübeck er en by man kan opleve igen og igen. Det glæder jeg mig til..