Fastelavn 2020 hos familien Kirkhoff

Sponsoreret indhold

I weekenden havde vi besøg af vores søn Carl og vores børnebørn. Vi nyder altid det dejlige selskab og det glade humør, som specielt børnebørnene kommer med. Og denne weekend var ingen undtagelse – det var nemlig fastelavn om søndagen. Det betød en dag med udklædning, slå katten af tønden og selvfølgelig slik i store mængder.

Men hvad pokker skal de klædes ud som?

Børnene var selvfølgelig godt forberedt på fastelavn i år. Men da de havde glemt deres kostumer derhjemme, skulle vi jo ud og finde nogle nye til dem. Heldigvis var Tina og jeg ikke efterladt alene med vores børnebørn – for vi har da ikke den fjerneste idé om hvad et Fortnite fastelavnskostume er. Det vidste deres far og mor heldigvis, så det skulle vi afsted efter med det samme.

Skæbnen ville dog, at samtlige steder vi ledte efter disse kostumer, havde udsolgt af dem. Hvem skulle have troet, at et nymoderne skelet ville kunne blive udsolgt?

Men børnebørnene ville bare så gerne klædes ud som de Fortnite figurer de havde liggende derhjemme. Så hvad skulle vi gøre? Og det var her jeg endnu engang fandt ud af, hvorfor jeg elsker min kone Tina!

Bum, bum, bum, så havde hun forvandlet to stykker sort stof til to heldragter, som passede drengene helt perfekt. De hjalp med til at male ”skelettet” selv – og de synes det var hylende morsomt!

Søndagen gik med at slå katten af tønden, spise en fastelavnsbolle eller to og en tur ud og rasle. Børnebørnene havde en dejlig dag – og det samme havde vi, da vi også fik lidt ekstra til den søde tand!