Forberedelse til skiferien i 2016

Sponsoreret indhold

Som traditionen tro har familien Kirkhoff besluttet at tage på skiferie i uge 7. Det skal vi nu også i 2016, og ugen skal vi bruge i St. Anton i Østrig, der er et kendt skisted med gode pister og livlig eftermiddage. Vi har før været i Østrig men ikke i St. Anton, så det glæder vi os rigtig meget til. Vi skal have hele familien med i form af børn og børnebørn, så det bliver rigtig hyggeligt. Vi har bestilt værelser på et hotel, der ligger helt inde i centrum, så vi kun skal gå 500 meter for at komme til skisportsstedet.

Det betyder også, at vi skal begynde at tænke over vores skiudstyr. Vi plejer somregel at handle skiudstyr her i sommerhalvåret, da der kan være rigtig mange penge at spare. Vi får så godt nok ikke det nyeste udstyr, men det behøver vi heller ikke. Vi har netop modtaget nye skihjelme, ski og skijakker fra Billig Skitøj, så nu er vi klar til at tage sydpå ned til Østrig. Nu mangler vi bare at bestille nyt skiundertøj og skibriller. Så er vi ellers klar til at tage på ferie. For lige at genfinde formen, har vi besluttet at tage et par dage på skiskole, så vi lige kan få teknikken ind i kroppen igen.

Tidligere skiferier

Vi har kun været i Østrig en enkelt gang, og det var en rigtig god oplevelse. Vejret er godt dernede, og pisterne er også velholdte. Nu er vi jo ikke så unge mere, så for os er det vigtigt, at der også er pister, hvor vi kan tage det lidt mere stille og roligt, og som ikke er alt for stejle. Det kan godt være svært at finde, men det har vi fundet i St. Anton, og vi glæder os rigtig meget til at komme på ferie. Før i tiden er vi kommet rigtig meget i Norge og Sverie, og så har vi været i Canada en enkelt gang.