Sommerens charterferie er bestilt

Sponsoreret indhold

Så er det endelig blevet sommer, og det er tid til familiens årlige rejse. Der har i år været en del venlig uenighed omkring, hvor vi skulle tage hen. Tina og jeg har personligt talt meget for Rhodos, men grundet krisen i Grækenland, har vi været lidt tilbageholdende.

Vores børn og resten af familien har talt meget positivt om Alanya og Tenerife, og det er da også en af disse destinationer, valget er faldet på. Vi har da også været begge steder, og derfor har det også været os, der har overgivet os. Årets årlige ferie kommer til at gå til Alanya i Tyrkiet, og vi skal rejse i uge 29. Vi er i år 10 mennesker der skal afsted. Derfor har vi kigget efter charterrejser, og det er da også lykkedes os at finde sådan en. Det gør det nemt for os, når både fly og hotel bestilles samtidig.

Sommeren har været længe undervejs herhjemme, og derfor ser vi ekstra meget frem til at komme sydpå og få lidt sol og varme. Vi er ville med den tyrkiske kultur, og sidst vi var på ferie i landet, blev vi meget positivt overraskede over den enorme gæstfrihed indbyggerne byder på. En anden ting vi faldt for ved Alanya er byen og den lækre, lange sandstrand, der er at finde i byen. Der skal helt klart tilbringe mange gode timer i denne sommer.

Men dette er ikke vores eneste plan for sommeren 2015. Midt i December skal vi nemlig også på ferie hos vores søn Nikolaj i København. Vi skal være hos ham i 5 dage, og vi har blandt andet aftalt at vi skal en tur til Malmø.

Vi glæder os til for alvor at tage fat på sommeren, og vi rigtig store forventninger til den.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at ønske Jer en rigtig dejlig sommer.

Med venlig hilsen

Hans og Tina Kirkhoff