Juleønskernes skiften siden vi var børn

Sponsoreret indhold

Det er sjovt at de, hvor meget det ændrer sig, hvad børn ønsker sig til jul. Dette sker selvfølgelig også i takt med den kæmpe udvikling, der finder sted lige nu. Her tænker vi særligt på smartphones, elektronisk legetøj, spillemaskiner og meget mere. Der er så mange ting børn kan ønske nu til dags, som der slet ikke var, dengang vi var unge.

Da vi var unge var budgettet til julegaver ret begrænset, og ofte blev det til en hjemmestrikket sweater eller noget i den dur. Ellers kunne man ønske sig trælegetøj, men der skulle vi være heldige, hvis det ønske blev opfyldt. Derfor er det også sjovt for os at være vidne til det enorme julegaveræs, der finder sted i nutiden. Hele december måned hopper folk fra butik til butik for at finde den perfekte julegave til dem de holder af. Vi bemærker dog også, at vores vennepars børnebørn primært ønsker sig elektroniske ting som for eksempel konsolspil, Ipads og så videre. Det synes vi på en måde er lidt synd, da vi mener at børn også skal opleve naturen, dyrke motion og være aktive. Dog er vi også godt klar over, at verden er på vej i en lidt anden retning samt den enorme verden, der ligger på internettet. Hvis vi må sige det, så synes vi selv, at vi har været heldige med vores børnebørn, der på samme måde ikke ridder med på denne elektroniske bølge. De ønsker sig i stedet ting til deres sportsgren, bøger med videre.

Vores ene barnebarn ønsker sig eksempelvis et par billabong badeshorts mens den anden ønsker sig en quiksilver rygsæk. Ønsker du at se, hvad vi to gamle tosser ønsker i julegave, så se vores seneste indlæg her på hjemmesiden. Der har skrevet de forskellige ting og gjort dem let tilgængelige.

De bedste hilsner