Mine erfaringer med at afholde konferencer

Sponsoreret indhold

Jeg har nu gennem 20 år afholdt et hav af konferencer, og jeg har derfor samlet en stor rygsæk af erfaring, som jeg løbende deler ud af. Det kan gå to veje med en konference. Enten går det godt, eller også går det skidt. Det er utrolig vigtigt, at du tager det at afholde en konference meget seriøst, da der ikke skal mange fejl til før folk vil huske den (og dermed også din virksomhed) for noget dårligt.

Hav styr på maden

Det er vigtigt, at der er styr på maden, og at folk får noget ordentligt at spise under konferencen. Vælger du at holde konferencen på et konferencecenter har de typisk et køkken, hvor man som virksomhed og arrangør selv har mulighed for at have indflydelse på menuen. Det er som udgangspunkt altid en fordel at vælge årstidsbestemt mad, da det så er friske råvarer.

Afhold aktiviteter under konferencen

Noget der kan være gavnligt er at afholde små afbræk i løbet af konferencen for at give deltagerne en pause og mulighed for at netværke under konferencen. Det kan være små gåture i området eller måske forskellige andre aktiviteter.

Hav styr på faciliteterne

Det er vigtigt at der er styr på hele sættet, når du skal afholde en konference, så det kan forløbe så gnidningsfrit som overhoved muligt. Det er vigtigt, at lyd og lys spiller 100%, så i ikke skal stoppe op og holde pause midt i det hele. Det er ydermere også vigtigt, at der er styr på hvilke gæster der kommer, at der er stole nok, samt at alle får det materiale, der bliver udbudt under konferencen. Sørg også for at samle op engang i mellem, så folk kan få genopfrisket og derved også husker bedre. Sørg for at have virksomhedens logo, kontaktoplysninger synligt under konferencen, så du kan få eksponeret dit brand mest muligt.

Det var nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig ved at afholde konference, og jeg håber du kan bruge dem.