Er jeg virkelig blevet så gammel?

Sponsoreret indhold

Det virker som om det er igår at jeg for første gang steg ombord på hvad der skulle være min første tur på havet. Ung, stærk og en hulens masse gåpåmod. Det tog kun den første time, så var jeg helt og aldeles sikker på at det var det jeg skulle lave resten af mit liv. Nu hvor jeg så sidder og kigger tilbage, har jeg ikke fortrudt ret meget af det valg. Ihvertfald ikke udover at jeg kunne mærke på børnene at de synes det var nogen lange perioder hvor jeg ikke var hjemme af gangen.

Jeg kan godt mærke at jeg savner havet og de gamle kollegaer, men er så glad for at jeg rent faktisk har en masse tid til at komme rundt og besøge venner og familie. Det er dog ikke altid uden besvær.. Jeg har på det seneste været lettere gangbesværet, og har måttet indse at der nok ikke er længe til at jeg må overgive mig og få mig en el scooter.. Min kone har i hvert fald været efter mig længe, men stædig som man er, venter man jo til sidste øjeblik. Det er da også lidt pinligt, at man ikke længere selv kan gå.

Vi har været vidt omkring i søgen efter en el scooter der passer til mit behov, og er faldet over et par gode forhandlere. Tror dog umiddelbart at valget falder på en el-scooter fra Fønix komfort. De er åbenbart et forholdsvist nyt brand på markedet i Danmark, men efter et par prøveture i deres lækre el-scootere, er der ingen tvivl om at pengene vil være godt givet ud. Nu skal jeg sådan set bare vente på at tilskuddet bliver godkendt af kommunen, og selvom jeg har haft et begrænset samarbejde med det offentlige, kunne jeg godt forestille mig der vil gå noget tid.