Nyt hus – Men hvad med haven?

Mit nye udekøkken

Sponsoreret indhold

Hvis i følger min blog med jævne mellemrum, så er det ikke en overraskelse, at jeg for nyligt fik mit hus totalrenoveret. Det satte dog en masse tanker i spil, om hvorledes min have skal fremstå. Jeg har altid ønsket mig en have, hvor jeg om sommeren kan stå udenfor og lave mad. Det har gennem mange år faktisk irriteret mig, at skulle stå mutters alene i mit køkken, mens vores venner og familie hyggede sig ude i haven. En af mine rigtig gode venner forslog et udekøkken fra Thors-Design. 

De som kender mig, er mere end klar over, at min have ikke ligefrem er fyldt op med designløsninger. Jeg har faktisk formået at holde det utrolig simpelt og jordnær. En stil jeg elsker. Det positive ved Thors-Design er, at deres møbler fremstilles af holdbart genanvendt træ, som gennem grundig forarbejdning kan tåle det danske vejr. Møblerne er rustikke. De har et rigtig godt samspil mellem natur og det moderne liv.

Jeg skulle derfor ikke tænke meget over sagerne, før jeg tog kontakt til virksomheden. Desværre kan man gennem hjemmesiden ikke se priserne på deres møbler. Da en ven havde anbefalet dem, så var jeg dog godt klar over prislejet. Jeg har intet imod at betale en god pris, for et møbel der skal stå i min have i lang tid. Jeg spurgte lidt ind til de forskellige løsninger de kunne tilbyde, og efter en lang samtale omkring mit liv, og det jeg ønskede ud af mit udekøkken  – faldt valget på deres Savre Ø model.

Savre Ø er er et fritstående udekøkken som kan special-designes til den enkeltes ønsker. Jeg valgte en løsning, hvor grill, underplade samt håndvask var indbygget. Jeg elsker Ø modeller. Har samme funktionalitet i mit hus. Det er en rigtig gode måde, at udnytte pladsen på, hvor flere kan stå omkring køkkenet og hjælpe til med tilberedningen.

Jeg venter nu spændt på at få mit nye møbel leveret. Som jeg forstår det, så leverer ejeren af virksomheden faktisk alle de møbler der fremstilles – og samler dem selv på ejendommen. Det er ganske specielt. Den grad af service og kontakt med kunderne, har jeg ikke set en anden virksomhed udføre.

Hvis i gerne vil se et billede af, hvorledes mit nyt udekøkken kommer til at se ud “nogenlunde” , så vil jeg da anbefale at i besøger deres hjemmeside; Thors-Design.dk