Fald over den skønneste webshop

Sponsoreret indhold

Jeg er så heldig at være far til 3 børn – alle som nu er ved at få deres egen familie. Min yngste fik for godt og vel 1½ år siden deres første barn, og der har været små vanskeligheder på vejen til den lykke de oplever idag. Jeg blev for nylig inviteret til middag hos dem. Jeg er opdraget til, at når man bliver inviteret til middag, så kommer man med en venindegave. Jeg tænke dog det ville være meget mere passende, at komme med en gave til deres søde pige.

Little fashion feet

Jeg faldt over denne søde webshop på nettet. De sælger børnesko i alverdens farver, typer og design. For det første, så blev jeg straks forelsket i navnet. Små mode fødder på dansk. Det er et virkelig smart navn og syntes faktisk web-shoppen lever op til deres brand. Det interessante var dog ikke kun produkterne. Hensigten var måske at købe et par børnesko, men denne historie bunder i en tekst de har skrevet inde under producenten “Pom Pom”. Næsten alle webshop har en tekst, der beskriver de produkter de sælger og hvorfor netop man skal købe sko fra deres forretning. Det interessante ved denne webshop var, at de havde et segment, som var skrevet til barnet selv. En lille sjov historie, der tydelig viser forståelsen for børn og de forældre, der køber tøj og sko til deres børn online.

Historien omhandlede barnets første skridt og overgangen fra at kravle til at gå – og det at skulle have sko på. De havde endda et afsnit, der omhandler skoens størrelse, hvor de havde fremstillet en side, som forældre kan bruge til at måle barnets fod og finde frem til den perfekte størrelse. Little fashion feet formåede at sælge deres produkter gennem den gode historie, og selv samme historie blev fortalt som jeg afleverede nylig købte Pom Pom hjemmesko til mit barnebarn.

Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang jeg logger ind og bestiller fra little fashion feet, og tænker at min datter er blevet ligeså forelsket i butikken og dets udbud – som jeg er.

I kan jo eventuel besøge deres shop, og se deres udbud af børnesko.

Husk nu at gå ned i bunden og tryk på producenten “Pom Pom” – Der vil i finde den sjove historie jeg snakker om.