Et gammelt gulv ser nyt lys

Renovering af værksted - epoxy gulve

Sponsoreret indhold

Jeg har over en længere periode gået med tankerne om, at gulvet i mit værksted ikke fungerer hensigtsmæssigt. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ved at være oppe i alderen. Min krop kan ikke holde til det samme press som da jeg var ung, og jeg begynder at indse, at der skal sættes tiltag i værk som kan afhjælpe mig i min hverdag.

Jeg elsker at arbejde i mit værksted, men mit gulv er gammelt og bestemt ikke nemt at rengøre. Efter mange års slid er der huller og ujævnheder, som snavset sidder fast imellem. Rengøringen tager alt for lang tid, hvor jeg faktisk til tider er nødsaget til at komme ned på knæ for at skrubbe det rent.

Det går ikke længere!

En af mine bekendte, som er iværksætter, har for kort tid siden renoveret sit udstillings-gulv. Det er et epoxy gulv og det ser fremragende ud. Jeg var faktisk ikke klar over de mange muligheder, man har nu om dage. Grunden til dette sidespring er, at han nævnte at gulvet var enorm slidstærk og nem at rengøre.

Derfor har jeg taget kontakt til en lokal virksomhed, hvis speciale er epoxy gulve. Virksomheden hedder “Vesla Gulve” og hvis ikke andet, så er navnet da sigende 🙂

Efter mit held, så er virksomhedens speciale faktisk epoxy gulve – og sammen er vi kommet frem til en løsning, som jeg helt sikkert bliver glad for. De rådgav mig også i, hvorledes jeg bedst muligt kunne indrette mit værksted, så jeg nemt kunne rengøre det.

På nuværende tidspunkt er alt boltet til gulvet foruden de gængse bevægelige værktøjsdele jeg har. Da jeg alligevel skulle have alt revet op og ud af værkstedet, så var anbefalingen – at jeg modificerede mine bænke mm. til at kunne løftes op.

Det var en fremragende ide!

Til trods for at det ville tage lidt længere tid at få mit nye værksted op at køre, så vil det helt klart spare mig meget tid og besvær fremover. Jeg havde faktisk tænkt over at sætte rullelejer på alt, men efter at have snakket med Vesla, så blev den ide hurtig lagt til side. JA, det ville gøre det nemmere for mig – men jeg skulle stadig bruge kræfter og moment til at flytte alt til side. Et hæve-sænke element fra væggen er helt klart bedre. Ved tryk på en kap vil mine bænke komme af gulvet og hænge i luften.

Hvorledes ser jeres værksted ud? Har i også været over tankerne om, at opdatere og sætte lidt mere brugervenlighed i spil? Smid jeres ideer og tanker i kommentarfeltet. Det kan jo være i har en ide, som jeg lige kan snuppe og bruge til mit nye værkstedsgulv.