Vores hang til afbudsrejser

Sponsoreret indhold

Noget af det bedste vi ved er at tage på charterrejse, og i et ægte jysk sindelag er der ingenting der kan forbedre sådan en rejse, som at spare nogle penge. Derfor vælger vi ved nogle udvalgte rejser at prøve på at have is i maven, selv om det ikke er nemt.

Spar penge med afbudsrejser

Det er dog ikke ved alle vores ferier, at vi vælger at finde en afbudsrejse. Vores sommerferie bliver gerne købt tidligt på foråret, for at sikre at vi kommer til den helt rigtige destination, det helt perfekte hotel.

En stor del af grunden til at vi ikke kan tillade os at være så spontane om sommeren er at vi ofte rejser med enten et eller flere hold venner eller vores børn og børnebørn – og det er klart, når man lige pludselig er et hold på 6 til 12 mennesker der skal afsted, så er afbudsrejser ikke nødvendigvis det foretrukne valg.

Vi oplever andre kulturer

Men så snart vi ikke skal rejse i sommerferie, så hælder vi efterhånden mest til at finde en billig rejse, lige før vi skal afsted.

Det plejer at forløbe sådan, at vi sætter os ned om foråret og efteråret og besøger vores faste afbudsrejsesider, for at skimme dem igennem for relevante og interessante destinationer. Det giver en fantastisk uforudsigelighed i vores ferier, samtidig med at vi kommer til at lære en masse om kulturer vi normalt ikke ville stifte bekendtskab med.

Planlagt spontanitet

Det vi gør, er at vi pakker en kuffert i forvejen, så vi nærmest uden at tøve, kan tage af sted fra det ene minut til det andet. Det tror vi er en af grundene til at vi lykkes med at være så spontane i vores rejseøjeblik – at vi har planlagt dele af spontaniteten.

Man kan sige at vores valg med at finde afbudsrejser startede med at være for pengenes skyld, men med tiden har vokset sig til lige så meget at være for vores egen skyld. Vi bruger det meget som en mulighed for at udvide horisonten.

 

Spontane rejsehilsner

Hans Kirkhoff