Er en mand uden skæg en rigtig mand?

Sponsoreret indhold

Jeg har hele mit liv haft et fuldskæg, som jeg har haft stor glæde af, da man som fisker ofte er udsat for lidt barskere vinde end den folk møder på landjorden. De fleste af dem jeg har fisket med, har også alle haft en form for skæg, da det på en eller anden måde hører sig til erhvervet.

Hvem kender ikke det her billede? Det er vist sådan de fleste forestiller sig en “ægte” fisker, og det er da også sådan mange ser ud.

fisker

Efter at jeg er blevet pensioneret har tingene dog ændret sig lidt. Nu hvor det ikke er så tit at jeg er ude og sejle, er skægget ofte mere til gene end til gavn. Det er derfor til stor glæde for bl.a. min kone at jeg nu faktisk har valgt at barbere det hele af, med bl.a. et gillete barberblad. Jeg købte den hos www.bezzer.dk hvor man faktisk kan spare en masse penge, i forhold til mange andre steder.