Årets familieferie: Ferielejligheder i Ringkøbing

Sponsoreret indhold

Sikke et vejr det er blevet herhjemme! Det er nogle år siden vi har set lignende med solskin og varme sommeraftener. Derfor var Tina og jeg fristet til for en gangs skyld at invitere drengene og deres familier på sommerferie herhjemme i Danmark.

Vi er glade for sol og varme og tager da også tit sydpå. Men vi kunne ikke lade en dansk sommer som den i år gå til spilde. Vi gik derfor i gang med at lede efter den helt rigtige ferieby. Det skulle være et sted, hvor der var plads til os alle, og hvor der var aktiviteter for hele familien – og vi endte faktisk ikke så langt hjemmefra.

Adventure Park Apartments er ferielejligheder i Ringkøbing. Her fik vi alle ønsker opfyldt. Med tre størrelser på lejlighederne var det ingen sag at få booket en med sovepladser nok. Og pladsen var der ikke sparet på. I hver lejlighed var der også fuldtudstyret køkken, stue med fjernsyn og en fin terrasse med plads til at grille.

Vi fandt rammerne til ægte feriestemning

Da det endelig blev ferietid, mødtes vi hjemme hos os, og kørte så i samlet flok til Adventure Park. Og vi havde da kun lige fået nøglerne før yngste generation for ind og sagde ’helle for’ på de forskellige værelser. Det var lige den energi og humørfyldte stemning, vi havde håbet på. Ferielejligheden levede fint op til billederne, vi havde set på hjemmesiden. Så vi kendte den jo næsten på forhånd.

Vi havde booket ferielejligheden i Ringkøbing for en uge. Så var der tid til både at udforske Adventure Parks mange aktiviteter som fodboldgolf, minigolf og legeland. Her var vi meget med de små. Adventure Park Apartments ligger også kun 5 minutters gang fra stranden ved Ringkøbing Fjord, og heldigvis holdt det gode vejr ved, så det blev til mange gode badeture.

Det hele var så tæt på. Det betød, at vi sagtens kunne dele os op, når nogle ville se VM i fodbold hjemme i lejligheden, nogle ville på stranden og andre ville spille fodboldgolf. Samtidig havde vi en god base. Her mødtes vi til måltiderne, hvor Tina havde handlet og forberedt, så meget hun kunne hjemmefra. Og med god hjælp fra vores kære svigerdøtre blev vi forkælet dagen lang.

En klar anbefaling herfra

Det var virkelig en sommerferie, som passede os godt. Adventure Park Apartments havde en ferielejlighed, der var stor nok til hele familien, og aktiviteterne klar. Det eneste vi selv skulle sørge for, var at pakke kufferterne, handle lidt ind og være sammen som familie.

Så det er bestemt en anbefaling værdig herfra. Det betyder noget at komme væk fra de vante rammer og skabe nye minder sammen. I vores tilfælde viste det sig også, at man ikke engang behøver at tage langt væk hjemmefra. Vi blev i det velkendte Vestjylland med blot 3 km til Ringkøbing og 7 km til Søndervig.