En ting vi har fået styr på

Sponsoreret indhold

Vi nærmer os den alder, hvor vi jo skal til at have styr på et testamente, og hvem der skal arve vores formue.

Vi havde længe forberedt os på det og havde hørt flere i vores vennekreds, hvad de havde gjort med deres testamente. Langt størstedelen af vores vennekreds, har fået lavet et testamente hos en advokat, og derfor var det også meget naturligt for os at henvende os til en række lokale advokater for at få tilbud på, hvad det ville koste. Vi var også til en samtale. Men en dag ser vi en reklame online på Facebook profil, hvor man kunne udfylde et juridisk gyldigt testamente online for kun 650,-. Mange af de tilbud vi havde fået lød på et godt stykke over 2.000. Derfor virkede dette nærmest uvirkeligt for os, og derfor undersøgte vi det nærmere.

Sådan gjorde vi

Vi kom ind for at udfylde et testamente på sikkerarv.dk, og det hele virkede meget troværdigt, og satte os ned en søndag eftermiddag med en kop kaffe for at udfylde det stille og roligt, så vi sikrede os, vi kom rigtigt igennem. Dette var dog ikke helt nødvendigt, for det viste sig, at vi blev guidet trygt igennem processen via meget behjælpelige spørgsmål. Sidst i processen kunne vi vælge, om vi ville betale for testamentet, og det besluttede vi os for at gøre.

Lidt efter fik vi tilsendt vores nye testamente på en e-mail. Det var en super god måde at gøre det hele på, fordi vi kunne sidde trygt derhjemme i sofaen, uden at der røg en dyr timepris til en advokat. Omvendt kan vi også godt se værdien i en advokat, og nogle ved helt sikkert også have behov for det, og så er en 2-3000 jo ikke alverden, når det er en arv, der er på spil. Vi havde dog ikke brug for det, og derfor var det rigtig dejligt for os.