Gør boligen og haven klar til foråret

Sponsoreret indhold

Vinteren har for alvor taget fat i Danmark, og der er gennem de sidste på uger faldet rigtig mange centimeter sne. Kulden er for alvor på vej, og det er rigtig vinter. Men inden vi får set os om, er det blevet forår, træerne er sprunget ud. Det betyder også, at boligen så småt skal gøres klar til foråret, og der er en række ting, som du allerede nu bør tage højde for.

Når foråret kommer, er der masser at tage fat på. Du får her en liste over nogle af de ting, du bør gøre som noget af det første, når sne, frost og kulde er skiftet ud med bedre temperaturer, blomstrende træer og længere dage.

Luge ukrudt

Når foråret rammer, begynder ukrudtet også at gro for alvor. Er du ikke hurtig til at få det under kontrol, er der stor chance for, at det stikker af og ukrudtsplanterne vokser sig store.

Gødning

Foråret er et rigtig godt tidspunkt at gøde på. Planterne får dermed rig mulighed for at vokse sig store og sunde henover foråret og sommeren. Har du en kompostbunke kan du med fordel supplere eventuelt kunstgødning med komposten, da det er en mildere form for gødning.

Dræbersnegle 

De hårdføre dræbersnegle, der har overlevet vinteren, begynder at røre på sig, når vi rammer april måned og temperaturer, der læner sig op af de 10 grader. Når først dræbersnegle kommer til livs og begynder at formere sig, er de næsten umulige at bekæmpe, og det er derfor en rigtig god ide at begynde, ligeså snart de rører på sig.

Huset

Ud over i haven er der også nogle ting i huset, du børe gøre. Vil du ikke selv pudse dine vinduer, kan du altid hyre en vinduespudser horsens. Der er masser af muligheder for, at dine vinduer kan stå flot, når sommeren nærmer sig.