Endelig blevet ro i hytten

Sponsoreret indhold

Efter en længere periode hvor der har været masser af påstyr i huset, er der efterhånden blevet væsentligt mindre befolket. Der er kun et par enkelte håndværkere tilbage, der er ved at ligge de sidste hænder på vores nye vinduer, men ellers er alt tilbage til normalen. Det har godt nok også taget noget tid, men nu hvor det lakker mod enden, er det en ret god fornemmelse.

Nu hvor det ydre har fået en større overhaling, er vi kommet til at snakke om hvorvidt det indre også burde få en tur. Det er meget længe siden vi har købt nyt til boligen, hvilket primært skyldes at vores smag er ret snæver. Der er dog efterhånden kommet nogen gode nye spillere ind på det danske marked, hvor vi godt kunne se os selv købe noget nyt til boligen. Vi har blandt andet lige kigget kataloget for bloomingville igennem, hvilket har givet os en masse inspiration til hvordan vi kunne få lidt mere liv i boligen igen. De har virkelig et stort udvalg af produkter, så der er nok noget for de fleste. Vi fandt også en fin side hvor vi kunne søge noget boliginspiration, så det er ikke fordi vi mangler ideer. Vi fik bl.a. også købt en gang By Nord – som virkelig er blevet noget af et navn på forholdvis kort tid.

Det varer ikke længe før vi nærmest har et helt nyt hjem! Der er ihvertfald sket en masse her på det sidste. Det er lige før vi ikke kan følge med! Vi håber på at få nogen billeder smidt op her snart, så i kan følge med i udviklingen!

Mvh Tina