Hjemvendt fra rejse

Sponsoreret indhold

Lige hjemvendt fra en fantastisk rejse i maldiverne. Ville ned og nyde solen, mens det danske vejr gik i den forkerte retning. Normalt plejer jeg ikke at gøre det store ud af at sikre min bolig – Har egentlig aldrig været udsat for nogen form for hærværk, tyveri eller ligende før. Det kom derfor som en stor overraskelse og ærgelse, da jeg var hjemvendt at skulle åbne havelågen og så min fordør stå åben. Tankerne gik selvfølgelig fra starten af “Arrrrrg – havde jeg glemt at lukke døren” og “Fandens – Mine ting har bare med stadig at være der”. Desværre var det sidstnævnte der endte med at være realiteten.

Efter jeg havde ringet til lovsmagten, mine børn og alle andre som ville stille et lyttende og sympatifuld øre til – besluttede jeg at gøre noget ved min fremtidige sikkerhed.

Sikkerhed – Hvor skal jeg starte?

Der er alt for mange sikkerhedsløsninger man kan vælge nu om dags, og må indrømme at selv jeg blev forvirret til fingerspidserne af alle de valgmuligheder der stod mig til rådighed. Jeg havde besluttet at der var visse kvaliteter ved min fremtidige sikring, som skulle opfyldes. Da jeg ikke ville stille mine naboer til ansvar for at holde min egen bolig sikker . endte jeg med at vælge en alarm. Det lyder måske simpelt, men alarmer nu om dage kan åbenbart meget mere end hvad man lige går i hverdagen og regner med.

Med min nye overvågningskamera kan jeg finde på min telefon. Den informerer mig om,  hvis der er noget galt. Jeg kan endda vælge at tjekke op på min bolig via det indbyggede brugergrænseflade. En fantastisk lille nips, at kunne se sin bolig i sikker stand mens man er væk og ikke selv i stand til at beskytte sine ejendele.

Ud over den massive alarmtone, som lyder når alarmen går igang, så kontakter den desuden mig og politiet ved en eventuel indbrud. En alarm er selvfølgelig ikke sikkerheden selv. Men jeg ender aldrig igen med at stå foran havelågen – uvis om hvorvidt mine ejendele stadig er mine ejendele.