Mit hus er endelig renoveret

renovering

Sponsoreret indhold

For at forstå alt hvad der har ledt op til nu, så bliver i nød til at få lidt baghistorie…….

Det var godt og vel to år siden, hvor min kone kom til mig med en eftertrykkelig ønske om at flytte. Hun var på ingen måde tilfreds med vores nuværende hus. Et hus jeg har overtaget fra mine egne forældre. Jeg havde derfor store følelser involveret, og tanken om at sælge kunne ikke komme på tale. Min kone plagede mig dag ind og dag ud over en længere periode. Men som dagene gik og min stædighed blev fastslået stoppede hun stille og rolig med sit plageri.

4 måneder senere skulle vi til USA for at besøge hendes søster. Jeg tog det dog på mig selv, at give en undskyldning for ikke at komme med. Hun var ikke helt tilfreds, men tanken om at blive hjemme var bestemt ikke i kortene. Hun rejste afsted over atlanten til sin søster for at blive der i over 2 måneder. Hvad hun heldigvis ikke viste var, at jeg havde planlagt den store renoverings fest. En kæmpe overraskelse til mit livs kærlighed. Hun skulle endelig få sit livs drømmehus……

Renovering af hus er hektisk som bare f……

Jeg havde bestemt ikke tænkt alle tanker, og min planlægning kunne have været bedre. Jeg havde eksempelvis aldrig skænket tanken om, hvor jeg skulle bo mens vores hus blev totalrenoveret. Det var en åbenbaring jeg fik første dag, hvor håndværkere fra Hansen&Larsen entreprnørfirma mødte op på min dørtrin. Jeg måtte hurtig bestille overnatning på et hotel, hvor jeg dog heldigvis senere blev budt velkommen til at overnatte hos en ven

Som renoveringen af mit hus stod på,  var jeg hele tiden en del af processen. Det var fra starten et krav jeg stilede alle De totalentreprenører jeg forespurgte om opgaven. Kun Hansen&Larsen var villig til at tage imod input fra start til slut. Derfor faldt mit valg på dem. At tage beslutninger konstant er dog hektisk. Virkelig hektisk. Mit krav om aktiv indblanding blev til mit livs hårdeste måneder.

Fremvisning af den store hus renovering

Min kone vendte hjem meget træt. Det var en lang flyvetur, hvor tanken om at komme iseng og få sig en ordentlig nattesøvn blev talt til skyerne. Da hun kørte ind i vores indkørsel hørte jeg det mest højlydte skrig i mands minde.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!! Det har du bare ikke gjort!…………….

Hun fald på knæ og begyndte at græde. I starten var jeg bange for, at hun syntes min renovering var en dårlig ide. Men det stod hurtig klart, at det var glædeståre.

Vi har nu levet i sus og dus i vores nye ny-renoverede hus. Hver dag finder vi nye detaljer, som blot får os til at tænke tilbage på åbenbaringen af husets transformation. Det er sjældent at jeg roser et firma til skyerne, men folkene fra Hansen&Larsen får mine varmeste anbefalinger. Det var måske en hård og krævende renovering – men resultatet er over alle mine forventninger.