Ny forbedret livsstil

Sponsoreret indhold

Jeg var for nyligt til lægen. Ikke noget alvorligt, bare rolig. Man kan vel nærmest kalde det et årstjek. Sådan at man lige kommer ind og bliver lyttet på lunger og hjerte, blive vejet, få taget blodtryk, samt en lille blodprøve blev det skam også til. Bare lige for at se om det hele var som det skulle være og ifølge lægen er jeg mere eller mindre frisk som en fisk.

Siden at jeg gerne skulle blive ved med at være det begyndte lægen at snakke om sund livsstil. Den klassiske vi har hørt så mange gange før: spis 6 stykker frugt og grønt om dagen, maks. 14 genstande om ugen og ellers have en aktiv livsstil. Den havde jeg så brug for at få uddybet lidt mere. De to med grøntsagerne og alkoholen er jo meget præcise med et specifikt antal, hvorimod en aktiv livsstil er svær at måle. Hvornår er nok, nok? Ifølge lægen så skal man gå 10.000 skridt om dagen og for at holde styr på det, så anbefalede han mig at købe en skridttæller. Så jeg købte mig en lille skridttæller på tilbud, jamen en krone sparet er en krone tjent. Jeg må indrømme at jeg ikke har brugt den så meget endnu. Men jeg overvejer at købe en til, til min kone Tina og så kunne vi måske få en lille konkurrence ud af det.

Det er egentlig utroligt hvad man kan købe af sådan nogle ting. Hvis man nu kigger på den side hvor jeg fandt min skridttæller. De solgte EKG målere, lungefunktionsmålere, og blodtryksmålere; bare for at nævne et par stykker. Du kan finde hele udvalget af selvmålingsprodukter her . Jeg må da indrømme at jeg er glad for at lægen ikke mente jeg havde behov for nogle af dem. Så jeg må nok hellere få taget Tina under armen og få gået mig den tur. Måske skulle vi tage ud til Vesthavet og gå der.