Nyt gulv i skuret

Sponsoreret indhold

Her i de sidste par uger, har jeg arbejdet hårdt på at få et nyt gulv i vores skur. Det gulv vi havde før var et gammelt slidt betongulv. Nu har vi fået lagt et rigtigt epoxygulv, så jeg får endnu bedre arbejdsforhold, når jeg skal bygge ting i mit skur. Skuret er efterhånden ved at være gammelt, og det trængte også til, at der skete noget derinde. Derfor valgte jeg altså at få lagt et nyt gulv.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg glæder mig til mange gode timer i værkstedet i fremtiden. For at forlænge levetiden på gulvet, har jeg malet det med epoxymaling. Jeg har valgt, at det skal være et epoxygulv, fordi det er nemt at vedligeholde samt rengøre.

Planer for efteråret

Planerne for resten af efteråret bliver at få udskiftet vinduer i huset. Det er efterhånden 20 år siden, at vi fik nye vinduer, og det er derfor på tide at få skiftet dem ud og få sat nye ind i. Ydermere skal vi i midten af oktober en lille smut tur til Stockholm, hvor vi skal på en forlænget weekend. Efter en sommer, hvor vi har haft travlt bliver det også dejligt at få slappet lidt af igen. Det er efterhånden også længe siden, at vi har været i Sverige. Det er et dejligt land, og vi er rigtig glade for kulturen og ikke mindst maden derovre.

De sidste par måneder af efteråret kommer til at gå med at få gjort haven klar til endnu en vinter. Der bliver lidt omkring jorden og planter. De skulle jo også gerne være her til efteråret. Når vi rammer december kommer rykker vi inden for i varmen, og der bliver haven lagt til lidt på “is” for vinteren”. Vi er havemennesker, og derfor glæder vi os også til at komme tilbage i haven i det nye år.