Rejseplaner for 2020

Sponsoreret indhold

Nu er kalenderåret skiftet og et nyt og spændende år står for skud. Starten på et nyt år giver naturligvis en masse grund til at gruble over forskellige ting og emner.

I den sidste uges tid har jeg spekuleret meget på de fremtidige glæder jeg kan se frem til for det kommende år. På baggrund af disse spekulationer har vi snakket meget om de rejser som vi tager på en 3-4 gange årligt. Vi har undersøgt om vi kunne finde mere anderledes destinationer for at have denne forventningens glæde i hverdagen indtil.

Vi har haft en masse samtaler omkring, hvilke steder i verden vi gerne ville udforske og det har bestemt ikke været nemt at indskrænke listen. Derfor satte vi os for at lave en top-5-liste over drømme destinationer, som vi helst ville opleve.

  1. Marrakesh, Marokko
  2. Los Angeles, USA
  3. Cape Town, Sydafrika
  4. Hanoi, Vietnam
  5. Tokyo, Japan

Tidligere har vi oftest valgt destinationer i Europa. Derfor følte vi det kunne være spændende at prøve nogle af de kontinenter, som vi ikke har beskæftiget os tilnærmelsesvist lige så meget med. Dog er en af vores hæmsko, at vi helst vil undgå de meget lange flyrejser. Nogle af destinationerne bliver naturligvis lidt svære at få indfriet. Derfor har vi besluttet os for at rejse til Marokko, da denne både var vores topdestination, samtidigt med at flyrejsen ikke er lige så lang som til de andre destinationer.

Derfor undersøgte vi mulighederne for at kunne komme til Marokko, da flytiderne hertil kun ligger på omtrent 4-5 timer. Nogle af de ting vi gerne vil opleve i Marokko, er Chefchaouen, der er en by, der er helt blå. Casablanca, hvor vi har mulighed for at få en rundvisning i verdens 3. største moske. Derudover vil vi slutningsvist til Marrakesh for at opleve den marokkanske kultur og historie. Rejsen kommer til at have en varighed på 2 uger fordelt på de 3 steder.

Denne rejse ser vi begge to umådeligt meget frem til og glæder os til igen at stifte bekendtskab med det afrikanske kontinent. Derfor håber vi at denne rejse kan give os overskud i hverdagen til at have forventningens glæde til denne rejse.