Sommerens planer

Sponsoreret indhold

Sommeren står for døren, og det betyder, at jeg går en masse spændende oplevelser i møde. Der er mange ting på programmet denne sommer, og det vil jeg gerne uddybe lidt i dette blogindlæg.

Weekendtur til Skagen

Skagen har altid været et sted, vi er kommet meget. Det gør vi igen denne sommer, hvor vi tager en forlænget weekend deroppe. Vi har booket hotel, og så håber vi på et godt vejr. Vi skal besøge et vennepar deroppe, Gita og John, som vi har kendt i en lang årrække. Så skal vi naturligvis op på grenen og ud i klitterne, som man jo er nødt til, når man er i Skagen. Vi tager afsted midt juli.

Grillaften

Hver sommer afholder vi altid en grillfest, hvor vi inviterer vores nærmeste venner og bekendte til en hyggelig grillaften, hvor vi laver noget god mad, griller noget godt kød, drikker god vin og hygger os. Der kommer i år 30 mennesker til denne begivenhed, og det er noget, vi ser frem til med store forventninger.

Sport

Sidst men ikke mindst, så skal sommeren også bruges til at slappe af og få ladet batterierne op efter et hårdt forår. Sommeren byder jo på et hav af sport, som jeg skal hygge mig med. Der er både EM i fodbold, OL, Wimbledon og selvfølgelig Tour De France, som jeg følger tæt hver sommer. Ganske enkelt en sportssommer, hvor der er begivenheder, man ikke kan gå glip af!

Jeg håber at møde Jer derude!